Twee bedden naast elkaar in een artistieke en lichtgevende hotel kamer
Algemeen

Bedden zijn hét visitekaartje van uw hotelkamer

De beleving van een hotelkamer hangt van heel veel aspecten af. Bijvoorbeeld van een goede prijs-kwaliteitverhouding, een vriendelijke bediening, een uitgebreid ontbijtbuffet, een gunstige ligging ten opzichte van bezienswaardigheden of congrescentra en een goede wifiverbinding.

Maar vraag aan uw hotelgasten wat zij écht het belangrijkste aan hun hotelkamer vinden, en zij zullen vrijwel altijd het hotelbed bovenaan zetten. Goede hotelbedden zijn namelijk cruciaal in de beleving van uw hotel, en vergroten de kans dat uw gasten graag weer bij u terug komen.

Een hotelbed maakt echt het verschil

Wat maakt een hotelkamer anders dan gewoon thuis blijven? Natuurlijk is dat het verblijf op een andere kamer, het weg zijn in een andere stad of in een ander land, en zelf even niet meer hoeven te koken of de boel hoeven op te ruimen. Maar het is vooral dat luxe en heerlijk comfortabele bed met een goed matras, waarvan uw gasten thuis (letterlijk!) alleen maar kunnen dromen. Geef uw gasten dus het slaapcomfort wat zij zo graag willen hebben.

Linnenatwork helpt u daarmee met een uitgebreid assortiment aan luxe bedden, comfortabele matrassen, alle bijpassende meubels en zelfs de volledige inrichting van uw hotelkamers.

De luxe bedden van Linnenatwork

Linnenatwork heeft een uitgebreide collectie van luxe en comfortabele matrassen en bedden voor op de hotelkamer. Op alle kwaliteitsbedden van Linnenatwork krijgt u standaard drie jaar garantie.

Bij de Elegance serie kunt u kiezen uit vier verschillende hotelboxsprings, die in comfortklasse oplopen van Comfort Plus (drie sterren) bij de Hyatt-uitvoering tot Top Comfort Deluxe (vijf sterren) bij de Pieterson- en Electro-uitvoeringen. Alle bedden en bijpassende hoofdborden kunnen in een groot aantal stoffen en kleuren worden uitgevoerd.

In de First Class serie van Linnenatwork zijn twee verschillende boxsprings beschikbaar. Hotelbed Serene heeft een Bonell binnenvering, die vervorming voorkomt en dus extra lang uw gasten in hun slaap zal ondersteunen. Hotelbed Splendour is voorzien pocketvering met een vulling van maar liefst 500 veren per vierkante meter. Ook de bedden uit de First Class serie zijn in meer dan 50 stoffen verkrijgbaar, dus ze zijn volledig aan te passen op de gewenste inrichting van uw hotelkamers.

Al tien jaar de specialist voor de horeca

Linnenatwork levert al ruim tien jaar hoogwaardige linnen- en slaapkamerproducten voor de professionele markt, waaronder hotels, restaurants, groepaccomodaties en bungalowparken. Kijk voor het volledige aanbod van kwaliteitshorecaproducten op de website van Linnenatwork of laat u inspireren in de showroom in Soest. (enkel op afspraak)