Een Vrouw Filmen In De Bibliotheek.
Algemeen

Uw bedrijf op de kaart zetten? Dat doet u zo!

Heeft u een startup en wilt u meer naamsbekendheid creëren? Wilt u uw huidige bedrijf in een nieuw jasje steken en deze nieuwe look uiten naar de buitenwereld? Of heeft uw bedrijf wat meer promotie nodig om zo nieuwe werknemers aan te trekken? Dan is het tijd om aan de marketing van uw bedrijf te werken! Dit kan op veel manieren. Graag zetten we wat leuke en makkelijke marketing methodes op een rijtje. Zo blaast u uw huidige en potentiële klanten omver!

  1. Laat een bedrijfsfilm maken!

    Door een bedrijfsfilm te laten maken draagt u op een eenvoudige manier uw missie en visie uit naar de buitenwereld. Uw huidige en potentiële klanten én toekomstige werknemers zien in een paar minuten hoe de sfeer in het bedrijf is, wat de werkwijze is en waar het bedrijf voor staat. Laat wat werknemers aan het woord en schiet inspirerende beelden over de diensten of producten die u levert. Wilt u een bedrijfsfilm laten maken? Kies dan zorgvuldig een professioneel bedrijf uit. Het is namelijk erg belangrijk dat uw bedrijfsfilm de juiste uitstraling heeft en professioneel in elkaar zit. Zo krijgt uw omgeving een goed en positief beeld van wat uw werkzaamheden zijn!

  2. Wat dacht je van stickers?

    Stickers laten bedrukken is een makkelijke manier om meer naamsbekendheid de creëren. Heeft u een webshop? Dan is het een leuk idee om een leuke sticker mee te sturen in het pakketje. Of wat dacht u van een grote raamsticker aan de voorkant van uw pand? Uw bedrijfsnaam zal gegarandeerd blijven hangen bij voorbijgangers. Uiteraard kunt u ook een promotieteam de stad in sturen om stickers te plakken op elke lantaarnpaal of reclamebord.

  3. Een gelikte website voor uw bedrijf

    Online marketing is voor veel bedrijven de manier van marketing voeren. De kosten liggen vaak lager en door programma’s als Google Analytics worden resultaten meetbaar. Indien je een marketingbureau inschakelt om hoger in Google te ranken met o.a. Adwords en Display advertenties, is het aan te raden je website goed op orde te hebben. Zorg ten eerste dat deze technisch correct in elkaar zit en dat uw diensten of producten goed zichtbaar zijn. Verder zal de website bij de uitstraling van uw bedrijf moeten passen. Heeft u een jong en creatief bedrijf? Dan zal uw website dit ook moeten uitstralen wil de bezoeker hiervan overtuigd raken. Het is verstandig om met een marketingbureau uw missie, visie en kernwaarden op een rijtje te zetten en vervolgens te bepalen hoe u dit kunt uitdragen d.m.v. uw website.