Bedrukte PVC tape
Algemeen

De voordelen van bedrukte PVC Tape en tape dispensers

Wanneer je veel pakketjes verstuurt is het belangrijk om tape van goede kwaliteit te hebben. Je wil natuurlijk dat je verpakkingen goed dicht blijven en dat de goederen zonder problemen bij de klant aankomen. Maar zou dat de enige rol zijn van tape? Volgens ons niet. Tape kan namelijk ook als marketingmiddel dienen. Ja, je leest het goed, je maakt reclame voor je bedrijf door gepersonaliseerde tape te gebruiken. Maar er zijn nog meer voordelen!

Waarom bedrukte PVC tape in plaats van normale tape?

Bedrukte PVC Tape van hoge kwaliteit herinnert je klanten aan je naam. Door deze ook op het pakketje te lezen blijft de naam veel beter hangen. Elke mogelijkheid die je hebt om je naam of logo te laten zien moet je grijpen. Hierbij ziet bedrukte tape er professioneel uit, en kun je er ook een boodschap mee overbrengen. Je slogan, je logo, je naam, of ‘bedankt voor je bestelling’ laten drukken, het is allemaal mogelijk.

De voordelen van bedrukte tape

Zoals we al zeiden is bedrukte tape een goede manier van reclame maken, maar je kunt ook waarschuwingstape gebruiken. Ook dit is een bedrukte tape. Denk bijvoorbeeld aan de bekende ‘breekbaar/fragile’ tape. Deze is heel belangrijk als je breekbare spullen verstuurt, omdat je natuurlijk verwacht dat deze zonder problemen bij de klant arriveren.

De beste tape dispensers

Om te voorkomen dat je tape verspilt en tijd verliest, is een tape dispenser zeker geen overbodige luxe. Kies voor tape dispensers van goede kwaliteit, het liefst met een rem. Hierdoor rolt de tape soepel af, en dat werkt een stuk fijner. Werken er meer mensen aan de inpaktafel? Koop dan meerdere dispensers. Het is niet de bedoeling dat iemand moet wachten en daardoor tijd verliest. Het doel van de dispensers is namelijk om sneller en netter te werken, om de pakketjes zo snel mogelijk de deur uit te krijgen.