Twee bouwvakkers met helmen op staan in een constructie gebouw en kijken naar instructies over een bouwproject.
Algemeen

Kom in de bouw werken!

Wil je graag in de bouw werken? Kies dan voor een betrouwbaar en ervaren uitzendbureau (bouw) dat gespecialiseerd is in deze sector. Koers Oost Bouwdiensten zorgt ervoor dat vakmensen bij de juiste werkgever terecht komen. Wij zoeken graag passend werk in de regio Twente en de Achterhoek voor je. Zowel ervaren vakmensen als leerlingen en mensen die zich willen laten omscholen kunnen gebruik maken van onze diensten.

Waarom via Koers Oost Bouwdiensten in de bouw werken?

Zoek je een baan in de bouw, dan is Koers Oost Bouwdiensten het uitzendbureau dat jou het beste gaat helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met het verbinden van bouwbedrijven en vakmensen. Bouwbedrijven schakelen ons in om geschikt personeel te vinden. Koers Oost Bouwdiensten begrijpt dat jij een baan wil hebben waar jij helemaal op je plek zit. Door onze expertise en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat vakmensen een passende baan bij een goede werkgever kunnen vinden. De bouw is een brede sector. Wij hebben dan ook een breed scala aan vacatures. Hierbij kun je denken aan vacatures voor timmermannen, schilders, landmeters en metselaars. Voor ervaren vakmensen zijn er vele interessante vacatures te vinden. Als je net een vakopleiding hebt afgerond, dan kun je solliciteren naar een leerling functie. Onder begeleiding van een ervaren vakman doe je werkervaring op. Heb je helemaal geen ervaring? Wij bieden diverse vakopleidingen aan, zodat jij wordt klaargestoomd voor een baan in de bouw.

Wil je graag in de bouw werken?

Neem direct contact op met Koers Oost Bouwdiensten als je in de bouw wil werken. Je kan telefonisch contact opnemen via 0547-200252 om een kennismakingsgesprek te plannen. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Alleen dan kunnen wij ervoor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Heb je al een interessante vacature gezien? Solliciteer dan meteen via de website!