Brandbuilding met mondkapjes
Algemeen

Mondkapjes als brandbuilding

Laten we allereerst hebben gezegd dat het dragen van mondkapjes vaak gedragen wordt in sombere tijden. In pandemieën worden mondkapjes gedragen om jezelf en anderen in bescherming te nemen tegen virusdeeltjes. Toch kun je met mondkapjes je bedrijf goed promoten.

Het nut van mondkapjes

Zoals geschreven is, zijn de mondkapjes ervoor om besmettingen tegen te gaan. Het belangrijkste is dan ook dat de mondkapjes voldoen aan de Europese normen en goed gekeurd zijn. Na de komst van het COVID-19 virus is de verwachting voor de toekomst dat er steeds meer pandemieën komen. Als het dragen van mondkapjes steeds meer verplicht wordt moet je als bedrijf hierop inspelen.

Door mondkapjes aan te schaffen zorg je voor jouw personeel, klantrelaties of, bij het weggeven van mondkapjes, voor derden. Je geeft hierbij mondkapjes als blijk van medeleven. Je hoopt namelijk dat de besmettingen minder worden in tijd van virussen. Als jij je bedrijfslogo op mondkapjes laat bedrukken komen de mensen in aanraking met je bedrijf, wat een mooie manier is van marketing. Een bijdrage aan een gezondere samenleving waarbij jij je bedrijfslogo onder de aandacht brengt bij de mensen, een win-win situatie.

Marketingstrategieën

Je kunt je bedrijfslogo dus op mondkapjes bedrukken met eventueel een tekst. Maar mondkapjes ontwerpen is wellicht nog een betere optie door op te vallen bij de mensen. Je kunt bijvoorbeeld bij Giftsdirect.nl gemakkelijk een bestand uploaden en je extra wensen doorgeven. Eenmaal toegezonden kun je vrijblijvend een scherpe offerte en online visuele proefdruk ontvangen.

Houd er rekening mee dat je de uitstraling van je bedrijf intact laat. Een begrafenisondernemer met vrolijke kleuren en grappige teksten zou niet goed passen. Heb je bijvoorbeeld een nagelstudio met roze bedrijfskleuren zouden roze mondkapjes met je bedrijfslogo een betere combinatie zijn. Denk hierbij niet alleen aan je eigen bedrijf maar ook aan de branche waarin je bedrijf acteert.