Total Wall Logo met een stenen wand achtergrond.
Algemeen

Total Wall: voor veilige gevels en spouwankers

Een groot deel van de gevels in Nederland is onveilig. De spouwankers zijn aangetast of de gevelconstructie is door weersinvloeden verzwakt. Dit leidt tot instabiliteit van een pand, en kan in het ernstigste geval zelfs instorting tot gevolg hebben. Total Wall uit Sneek biedt de oplossing voor dit probleem: professionele gevel- en spouwankerrenovatie.

Met ruim 25 jaar ervaring is Total Wall marktleider in het herstel van gevels en spouwankers. De vakkundige medewerkers weten precies hoe ze van onveilige gevels weer sterke muren maken. Bij de renovatie van muren maakt Total Wall uitsluitend gebruik van bewezen materialen, zoals Helifix spouwankers. De gedegen aanpak en de hoogwaardige materialen staan garant voor een duurzaam resultaat. Total Wall Concept geeft dan ook maar liefst 10 jaar garantie op gevel- en spouwanker renovatie.

Waar onzekerheid heerst in de wereld van gevels en spouwankers, onderscheidt Total Wall zich als de betrouwbare schildwacht die verzwakte gevels verandert in onneembare burchten. Met ongeëvenaarde ervaring en bewezen vakmanschap is Total Wall de ultieme keuze voor iedereen die veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt.