Interieur

Schildersbedrijf Vriesia Schildersgroep geeft Friesland kleur

Als ervaren schildersbedrijf biedt Vriesia Schildersgroep een breed ‘palet’ van werkzaamheden aan. Van het witten van plafonds tot het renoveren van monumentale gebouwen: er is geen schilderklus die het bedrijf niet kan klaren. Niet voor niets mag Vriesia Schildersgroep zich het grootste schildersbedrijf in de provincie Friesland noemen!

Vriesia Schildersgroep begon in 1936 als klein familiebedrijf in de stad Leeuwarden, maar heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot professioneel schildersbedrijf voor de gehele provincie Friesland. Het motto van de onderneming luidt dan ook: “Wij geven Friesland kleur!”. Dat laatste doet Vriesia met een uiteenlopend dienstenaanbod op het gebied van schilderwerk. Zo voert het bedrijf niet alleen binnen- en buitenschilderwerk uit bij woningen en bedrijfspanden, maar is het daarnaast gespecialiseerd in houtrot reparatie. Ook fotobehang behoort tot het aanbod van Vriesia Schildersgroep.
Diverse certificaten, zoals het AF- en het VCA-certificaat, leveren het bewijs voor de ervaring en vakbekwaamheid van het schildersbedrijf. Eind 2012 sleepte Vriesia een nominatie in de wacht voor de Schildersvakprijs.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Vriesia Schildersgroep voor ú kan betekenen? Bekijk dan hieronder de presentatie over het bedrijf. Of ga naar www.vriesiaschildersgroep.nl voor meer informatie.