Interieur

Trendy woonaccessoires voor elk budget bij Woonwinkel Online

Woonwinkel Online maakt sinds 1985 deel uit van een groothandel/importeur  in woningdecoratie. De winkel verkoopt hoogwaardige woonaccessoires rechtstreeks vanaf de fabriek aan de consument. Hierdoor kan Woonwinkel Online de artikelen stukken goedkoper aanbieden dan de detailhandel. De producten uit de webshop worden ook verkocht in de winkel ‘Ons Huisje’, te vinden in de GAAF Woonoutlet in Beverwijk.

woonwinkel onlineHet aanbod van Woonwinkel Online bestaat uit een ruim aantal eigentijdse woonaccessoires. Zo zijn er allerlei soorten kroonluchters, maar ook stijlvolle kandelaars verkrijgbaar. Ook liefhebbers van aluminium woondecoratie zitten bij Woonwinkel Online goed.

Bent u benieuwd naar het assortiment woning decoratie dat u bij Woonwinkel Online vindt? Bekijk dan hieronder de slideshow over Woonwinkel Online. Wilt u een product bestellen? De gehele collectie woonaccessoires vindt u op www.woonwinkelonline.nl. Bent u op zoek naar écht wat unieks? Kies dan voor tafels op maat laten maken!