Auto

Shortlease specialist in flexibele lease-oplossingen

Er is in Nederland een groeiende vraag naar flexibele vormen van autolease. Een leasemaatschappij in Shortlease komt tegemoet aan deze behoefte met shortlease, een leasevariant met korte looptijden. Dit maakt shortlease uitermate geschikt voor zzp’ers, startende ondernemers en bedrijven die permanente flexibiliteit wensen in hun wagenpark.

VWP Shortlease werd in 2005 opgericht als bedrijf dat zich voornamelijk richtte op autoverhuur. Al snel kwam de focus echter steeds meer op shortlease te liggen. ‘We merkten dat er steeds meer vraag was naar autolease vormen met korte looptijden,’ vertelt directeur Palthe. ‘Full operational lease, de gangbare leasevariant, biedt weinig flexibiliteit. Je bent hiermee jarenlang gebonden aan één leasecontract. Mensen veranderen vaker van baan dan vroeger, en willen bovendien nog wel eens kunnen wisselen van automodel. Met shortlease is dat eenvoudiger, want je leaset voor kortere periodes en je kunt het contract op elk gewenst opzeggen. Ook ben je met die korte vorm van auto leasen voordeliger uit dan met daghuur van een auto.

shortlease

Inmiddels heeft het shortlease bedrijf zich volledig toegelegd op het aanbieden van shortlease. Het bedrijf beschikt over een ruim aanbod bedrijfs- en personenauto’s in alle klassen. Alle auto’s kunnen worden bekeken via de website. Desgewenst kunnen bezoekers direct een offerte aanvragen en de shortlease auto van hun keuze boeken.

Wilt u meer weten over shortlease en de mogelijkheden voor leasen? Ga dan naar de site.