Algemeen

Een haarimplantatie is niet duur

De één na de andere bekende Nederlander en Engelsman doet een haarimplantatie. Voetballer Wayne Rooney, volkszanger Joling, steeds meer mensen zie je met een volle bos verschijnen. U denkt als hardwerkende Hollander wellicht: zij kunnen dat wel betalen, maar voor Jan Modaal is een haarimplantatie duur. Niets is minder waar, maar u moet er wel wat voor doen!

Haarchirurgen

In Turkije is de zorg beter, maar zijn de kosten lager. Ik hoor u denken: is de gezondheidszorg echt zo goed? Absoluut. Het LIV Hospital waar Haartransplantatie Turkije mee werkt is superieur aan Nederlandse haarklinieken. De haarchirurgen voeren met de grootst mogelijke zorg de behandeling uit. Niet voor niets laat topclub Galatasaray haar spelers enkel in dit topziekenhuis keuren. Ook Wesley Sneijder heeft in het LIV ziekenhuis rondgelopen.

Voor 2800 euro een volle bos

Mensen kunnen het zich haast niet voorstellen, maar het prijsverschil tussen Nederland en Turkije is immens. In eigen land betaal je gerust 10.000 euro voor een volle bos haar. En in Istanbul? Een fractie van de prijs. Voor 2800 euro heb je al 2800 grafts. Dan zijn bijna 7000 haren! Natuurlijk, het gaat om een natuurlijk resultaat. Gelukkig zijn de mensen die voor Haartransplantatie Turkije kiezen dolgelukkig. Dat kunt u lezen op de eigen website, maar ook op onafhankelijke fora, zoals bij de Nederlandse Haarstichting of haarweb.

7 dagen per week 365 dagen

Nieuwsgierig tegen welke lage kosten u een haarimplantie kunt ondergaan? De werkwijze is heel eenvoudig. U maakt 2 duidelijke foto’s, stuurt deze op en dan heeft u binnen 1 werkdag een offerte. Gemaakt door de arts die u ook gaat behandelen. Is dat niet makkelijk? Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons ook altijd benaderen. Altijd? Jazeker, altijd. Daarmee bedoelen we dus 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Dat noemen we nu eersteklas zorg, voor een heel bescheiden prijsje!