Zakelijk

Marketingman krijgt nieuwe naam

logo marketingmanWaar de rest van Nederland oranje kleurt, nemen wij bij Marketingman afscheid van onze oranje huisstijl. Na 8,5 jaar is het tijd voor een grote toekomstgerichte stap: een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl. De diensten blijven hetzelfde, maar we ruilen onze naam in voor een naam die de lading van onze diensten beter dekt.

Onze nieuwe naam en huisstijl onthullen we op 19 juni tijdens onze re-name party, waar je uiteraard van harte welkom bent. Het feest zal aanvangen om 16:00 en de nieuwe naam en huisstijl worden onthuld om 17:00. Uiteraard hebben we daar een leuke wedstrijd aan gekoppeld: Op onze Facebook-pagina vind je diverse hints voor onze nieuwe naam. Raad jij de naam van Marketingman én ben je op 19 juni aanwezig op ons feest? Dan maak je kans op een ballonvaart!

De nieuwe huisstijlkleur wordt blauw. Dat betekent dat we al onze oranje spulletjes beschikbaar willen stellen aan een stichting, school of vereniging. Heb je interesse? Lees dan het blog van Maud: Oranje inhaker? Nee, wij zijn oranje afhakers!