Auto

VWP Autolease schudt leasewereld wakker met nieuw concept

Auto leasen met zeer gunstige voorwaarden

Onlangs werd de nieuwe website www.vwpautolease.nl gelanceerd. VWP Autolease is het broertje van VWP Shortlease, en brengt de leasewereld een geheel nieuw concept. De flexibiliteit van shortlease werd vertaald naar de zeer traditionele leasewereld. Het resultaat is een leasemaatschappij waar zeer gunstige voorwaarden voor de leaserijder centraal staan. VWP Autolease staat dan ook voor transparantie, flexibiliteit en zeer gunstige tarieven.

VWP Autolease onderscheidt zich van andere zakelijke leaseaanbieders door de zeer flexibele contracten. Waar het bij andere leaseaanbieders gebruikelijk is om vooraf vast te leggen hoe lang een auto geleaset wordt, is het bij VWP Autolease na het eerste jaar mogelijk het contract met één maand opzegtermijn vroegtijdig te beëindigen. Daarbij wordt, opnieuw in tegenstelling tot de traditionele aanbieders, géén afkoopboete in rekening gebracht. Als houder van het leasecontract loopt u als ondernemer dus geen financieel risico.

Ook uniek is de opbouw van de maandtarieven. Bij VWP Autolease wordt langer leasen beloond. Na het eerste jaar daalt het maandtarief en in het vierde jaar daalt het tarief met gemak tot onder de grootste leasemaatschappijen. Kiest u voor één van de maandelijkse actiemodellen, dan geniet u bovendien van een nóg lager maandtarief.

Vanzelfsprekend maken klanten van VWP Autolease gebruik van dezelfde gunstige full-operational lease als klanten van VWP Shortlease. Dat betekent dat alle kosten, zoals een uitgebreide standaarduitrusting, vrije kilometers per maand, banden, maar ook onderhoud, verzekeringen, belastingen en rente, reeds inbegrepen zijn bij het maandbedrag. U komt dus als leaserijder niet voor verrassingen te staan en weet exact welk bedrag er op de maandelijkse factuur staat.

Het assortiment van VWP Autolease bestaat vanzelfsprekend, net als dat van VWP Shortlease, uitsluitend uit jonge auto’s voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting. Metallic lak, airco en radio/cd-speler zijn standaard inbegrepen. Een uitgebreide uitrusting met bijvoorbeeld winterbanden en navigatie is tegen meerprijs mogelijk.

Kortom: VWP Autolease brengt u transparante, flexibele en ook zeer voordelige lease. Wilt ook u zorgeloos leaserijden, kies dan voor VWP.