Pen graveren als cadeau
Algemeen

Laat een prachtige pen graveren voor jezelf of als cadeau

Gegraveerde pennen zijn prachtig om te zien. Het straalt een bepaalde luxe uit en is vaak een symbool voor succes, geluk of een herinnering aan een speciale gelegenheid. Het is dus heel speciaal om een gegraveerde pen te kopen voor jezelf, voor iemand anders, of om deze cadeau te krijgen. Als je interesse hebt in het laten graveren van een luxe pen, moet je zeker verder lezen.

Kies uit een grote collectie luxe pennen

Je kunt veel pennen laten graveren met bijvoorbeeld een naam, een speciale boodschap of een datum met veel betekenis. Omdat niet iedereen dezelfde stijl heeft, en de één liever een klassieke en strakke pen heeft, terwijl de ander eerder voor een modern exemplaar gaat, bieden veel merken een ruime collectie. 

Montblanc pennen graveren is bijvoorbeeld prachtig, maar qua budget niet voor iedereen weggelegd. Een Waterman of Lamy pen is toegankelijk voor iedereen. 

Cross pennen, voor de beste kwaliteit

Je wil natuurlijk altijd voor kwaliteit gaan, want een gegraveerde pen moet lang meegaan. Daarom is Cross een topmerk. Cross pennen met gravering worden altijd goed ontvangen als cadeau of relatiegeschenk. Daarbij is er veel keuze in het assortiment voor ieder budget.

Geef een gegraveerde pen cadeau

Of het nu om een verjaardagscadeau of een relatiegeschenk gaat, een gegraveerde pen zal altijd voor een glimlach zorgen. Door een pen te laten graveren met een naam, datum of boodschap, laat je aan de ontvanger zien dat je echt over je geschenk hebt nagedacht. Dit geeft een hele persoonlijke touch die altijd op prijs gesteld wordt. Bedenk voor het bestellen van je pennen dus goed wat je wil laten graveren. En hou rekening met het feit dat op sommige pennen 1 regel kan worden gegraveerd, en op andere 2. Wil je een naam + boodschap plaatsen, kies dan voor een exemplaar met 2 regels.