Cambridge Engels leren
Algemeen

Waarom Engels leren zo belangrijk is

Vandaag de dag kun je er als ondernemer eigenlijk niet meer onderuit. Als je zaken wil doen met andere landen is het noodzakelijk om Engels te spreken. Helemaal perfect hoeft het niet te zijn, al is dat wel beter, maar alleen een goede basis is al een goed begin. Nu spreken we allemaal wel een paar woorden Engels. Maar kun jij jouw unieke concept uitleggen aan een Engelstalige potentiële klant of zakenpartner? Kun jij jouw product verkopen in het Engels? Kun jij een Engelstalige werknemer aannemen?

Cambridge Engels leren

Een Cambridge certificaat laat mogelijke zakenpartners of een potentiële werkgever zien dat je de Engelse taal goed beheerst. Wanneer je in het buitenland wil gaan werken wordt er soms om dit certificaat gevraagd. Vandaar dat er een speciale cursus voor is. Ook wanneer je het certificaat niet per se nodig hebt, maar wel je Engels naar een hoger niveau wil tillen, raden we je aan een cursus Cambridge Engels leren te volgen.

De voordelen van een cursus Engels

Er zijn natuurlijk heel veel voordelen die meteen duidelijk zijn. Zoals het kunnen communiceren met klanten in het buitenland, maar ook met zakelijke partners om je bedrijf uit te breiden. Maar als (beginnende) ondernemer is het ook belangrijk om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in je vakgebied, en je wil natuurlijk ook begrijpen waar je concurrenten mee bezig zijn. Want ook al bevinden ze zich in het buitenland, het is tegenwoordig zo maar mogelijk dat ze je Nederlandse klanten overnemen. Om alles in de gaten te houden is de Engelse taal beheersen dus erg handig.

Ook als beginner kun je snel Engels leren

Een cursus Engels voor beginners is erg leuk. Je leert er de basis van deze mooie taal, en je merkt al snel dat je vooruitgang boekt. Probeer dus niet eerst zelf hier en daar wat op te pikken, maar neem als beginner meteen de stap om een erkende cursus te volgen. Binnen no time kun jij jezelf redden in deze nieuwe taal.