Goedkope promotionele pennen
Zakelijk

Goedkope promotionele pennen

Als je je bedrijf met een beperkt budget wilt promoten, zijn onze goedkope promotionele pennen een perfect product voor je! Ze zijn van hoge kwaliteit en we kunnen ze volledig bedrukken, maar het meest belangrijke is dat ze erg voordelig zijn en vast in binnen je budget passen. Sorteer op prijs, kleur en meer om je zoekopdracht te verfijnen en je bedrijf op de best mogelijke manier te promoten.

Waarom pennen (bedrukt of onbedrukt)

Onze schrijfproducten ( pennen en potloden) zijn een fantastische manier om je naam te promoten. Door functionaliteit te combineren met merkbekendheid, zorgen ze voor maximale exposure voor je campagne. En waarom nou precies pennen kopen? Nou… Pennen zijn producten die iedereen wel gebruikt. Het zijn levensproducten om het zo maar even te zeggen. Ook is het een leuk promotieartikel om de bekendheid van een bedrijf of naam te vergroten. 

Van de hoogwaardige gravure van metalen vulpennen tot de voordelige optie van bedrukte plastic pennen, elk product heeft zijn eigen voordelen voor maatwerk. We leveren ook pennen van zeer gerespecteerde merknamen zoals Parker, dus als je een favoriet hebt, kunnen we deze leveren. Door ons ruime assortiment kan je vast wel een pen vinden die geschikt is voor je en deze kan je  dan ook nog wat unieker maken door deze dan te laten bedrukken met je eigen logo

Merk pennen die ook te bedrukken zijn

De Parker Jotter balpen:                                             

Parker Jotter balpen zwartschrijvend

Het Parker icoon, de Jotter, is de voorkeur voor actieve schrijvers die pennen nodig hebben waar ze ook naar toe gaan. Incl. Parker geschenkverpakking.

Waterman Hemisphere
Waterman Hemisphere deluxe premium vulpen
Verkrijgbaar als balpen, rollerballpen en vulpen en in 3 kleuren/designs: Een levendige blauwe lakafwerking compleet met op de bovenkant een gedetailleerd geetst patroon , een verfijnde roze afwerking met een subtiel geetst patroon en een onvoorspelbaar en gedetailleerd patroon in combinatie met palladium randen. Verpakt in een Waterman geschenkverpakking. Metaal.

Je logo personaliseren gaat snel en eenvoudig, en ons team staat altijd voor je klaar. Kies uit veel verschillende kleuren en upload of mail vervolgens je illustratie of logo of laat ons je helpen bij het kiezen van kleuren, afbeeldingen en lettertypen en samen zorgen wij ervoor dat je pen zo perfect mogelijk voor je wordt gemaakt!

Onze ervaren werknemers adviseren je graag of beantwoorden vragen die je mogelijk hebt over het plaatsen van een afdruk of tekst op je artikelen. We kunnen je adviseren over het kiezen van het juiste product en ervoor zorgen de juiste combinatie van druk positie, prijs, kleur, kwaliteit en functionaliteit biedt. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.