Zakelijk

Praktisch: een gepersonaliseerd notitieboekje!

Anno 2022 is bijna alles digitaal. Dagelijks zitten we uren op onze telefoon en raken we snel afgeleid. Zonde van je tijd! Waar vroeger de ouderwetse agenda de uitkomst bood om afspraken of reminders op te schrijven. Hebben wij de oplossing om weer overzicht te krijgen in het huidige digitale tijdperk. Met onze oplossing kun jij gemakkelijk en snel afspraken, reminders, quotes noem het maar op opschrijven. Aan de hand van je eigen ontworpen gepersonaliseerd notitieboekje ben jij uniek en kun jij optimaal aan de slag.

Personaliseer jouw notitieboekje zoals jij het wil!

De efficiëntie van een notitieboekje wordt nog vaak onderschat. Zowel bij de particulieren als in de zakelijke wereld. Want veel mensen denken dat een notitieboekje alleen maar gebruikt kan worden bij afspraken en dergelijke, maar dat is allesbehalve zo! Je kunt het gebruiken voor je boodschappenlijstjes, recepten, verjaardagen en zo kunnen wij nog wel even doorgaan.

Én hoe leuk is het dat jij dat kunt met je eigen ontworpen notitieboek. Personaliseer nu jouw notitieboekje met je favoriete kleuren en favoriete foto’s. Ontwerp je eigen voor- en achterkant en ontwerp ook 3 pagina’s binnen in je eigen boekje! Als je denkt dat je dan klaar was, dan heb je het fout! Het is zelfs mogelijk om de kleur van je spiraal te kiezen. Ben je van nature iets meer een dromer dan een schrijver? Kies dan voor blanco papier, zodat je lekker kunt tekenen. Ben je meer een schrijver kies dan voor lijntjespapier! 

Waarom zou jij een notitieboekje moeten hebben?

In het begin van dit artikel refereerden wij al op het huidige digitale tijdperk en dat we vaak en snel zijn afgeleid door o.a. onze mobiele telefoons. Hierdoor wordt er vaak tijd verspilt terwijl dat niet nodig is of erger nog we vergeten dingen!

Het opschrijven van o.a. werk gerelateerde notities, ideeën of verjaardagen in je notitieboek helpt je bij het bedenken van ideeën, het vinden van oplossing en het leegmaken van je hoofd. Want met de duizenden gedachtes die dagelijks door ons hoofd spoken is het soms lastig om productief te zijn.

Door te werken met een notitieboekje zorgt dit direct voor meer rust en structuur.

Met je eigen notitieboekje met naam, met foto’s en kleuren representeert je notitieboekje wie jij bent. Daarnaast biedt een notitieboekje de uitkomst voor overzicht, rust en structuur. Hierdoor gaat je productiviteit omhoog. En tenslotte kun je je notitieboekje overal echt overal voor gebruiken, een win-win situatie dus. Tip: Het is ook een idee om een uniek notitieboekje cadeau te geven aan bijvoorbeeld je collega’s!