kantoor
Bedrijfsvoering

Gebruik deze vier tips bij het inrichten van je kantoor

Ben je onlangs ingetrokken in je nieuwe kantoorpand? Dan moet er waarschijnlijk van alles gebeuren. Naast het kopen van alle benodigde spullen is het ook noodzakelijk om het kantoor op een mooie manier in te richten. Als je klanten over de vloer hebt, wil je namelijk wel een goede indruk maken. Het kan zijn dat je het kantoorpand met meerdere collega’s moet gaan delen. In plaats van één grote ruimte met verschillende eilanden van bureaus is het een goed idee om systeemwanden te overwegen. Debazis is een specialist in systeemwanden en weet precies hoe je optimaal gebruik kan maken van een bepaalde ruimte. Systeemwanden zijn doorzichtige wanden die in een groot kantoor geplaatst kunnen worden om verschillende ruimtes te creëren. Het voordeel van deze wanden is dat je je eigen ruimte krijgt, zonder dat je opgesloten zit in een klein en donker hok.

Specialist in systeemwanden

Voor een specialist in systeemwanden ben je dus bij Debazis aan het juiste adres. Vaak kiezen klanten voor doorzichtige glazen wanden, maar er zijn nog allerlei andere mogelijkheden. Ten eerste heb je de keuze uit enkele wanden of dubbele wanden. Met dubbele glaswanden creëer je nog meer je eigen ruimte doordat deze het geluid van buitenaf buiten houden. Ideaal dus als ruimte om in te vergaderen of een meeting te hebben. Wanneer je echt een afgesloten ruimte wil maken, zijn er ook gesloten wanden te verkrijgen. Deze zijn niet doorzichtig en bieden jou en je werknemers een fijne plek om even rustig op jezelf te werken.

Glaswand in je kantoor

Heb je niet zoveel met een gesloten wand en wil je allemaal glaswanden in je kantoor? Geen probleem! Zoals eerder gezegd is het assortiment enorm groot en zijn er allerlei verschillende glaswanden te verkrijgen. Deze glaswanden worden op maat gemaakt, zodat je zeker weet dat de glaswand in jouw kantoorpand past. Het grootste voordeel aan de wanden is dat ze geluid heel goed isoleren. Zo hebben andere collega’s geen last van geluid als jij met een andere collega in een meeting zit, maar hebben zij ook geen last van jullie meeting. Doordat de glaswand doorzichtig is, creëer je wel een open en transparante houding tegenover de andere medewerkers. Dit zorgt er meteen voor dat de ruimte optisch groter lijkt dan deze in werkelijkheid is. Wacht niet langer en ga over op een glaswand in je kantoor!