Een busje geparkeerd op een onverharde weg in de bergen. Een busje onderweg op een onverharde weg in de bergen.
Bedrijfsvoering

Tieke Logistics: uw adres voor duurzaam transport

Tieke Logistics is gevestigd in Enschede en bestaat nu 14 jaar. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een koeriersbedrijf met een bijzonder goede naam. Tevredenheid van de klant staat bij Tieke altijd voorop. Daarom rijdt Tieke altijd exclusief voor één klant met ervaren koeriers en jonge, betrouwbare auto’s. Dat resulteert in een uitgebreid en loyaal klantenbestand dat voor zendingen keer op keer vertrouwt op de diensten van Tieke Logistics.

Hoe duurzaam is Tieke Logistics?

In een wereld waar snelheid geboden is en vele kilometers worden gemaakt voor steeds één exclusieve klant, zou u misschien geneigd zijn te denken dat de duurzaamheid te wensen over laat. Niets is minder waar!

CO2-neutraal

Alle koeriers van Tieke beschikken over een DKV Card Climate. Deze unieke tankpas zorgt ervoor dat voor iedere getankte liter brandstof, geïnvesteerd wordt in projecten ter bescherming van het milieu. CO2-emissies worden 100% gecompenseerd!

Modern en zuinig wagenpark

Duurzaam autorijden stopt niet bij CO2-compensatie. Ook in het wagenpark van Tieke is rekening gehouden met het milieu. Er wordt gereden met jonge auto’s uit de zuinigste brandstofklasses. Op die manier gaat Tieke zo zuinig mogelijk om met fossiele brandstoffen. Bovendien zijn moderne auto’s doorgaans uitgerust met minder vervuilende motoren.

De zekerheden van Tieke

  • Betrouwbaarheid
  • Snelheid – altijd exclusief transport
  • Flexibiliteit – altijd 24 uur per dag beschikbaar
  • Ervaren koeriers en jonge, betrouwbare auto’s
  • Persoonlijk contact – rechtstreeks met de koerier

Lees meer over Tieke