Lineaire verlichting
Duurzaam ondernemen

Lineaire verlichting steeds populairder in bedrijfspanden

Steeds meer bedrijven kiezen voor lineaire ledverlichting. Het heeft een luxe uitstraling en dient ook als sfeerverlichting. Veel bedrijven kiezen voor LED stripprofielen vanwege de makkelijke toepasbaarheid en de relatief goedkope prijs. Lineaire ledverlichting bestaat namelijk uit een LED profiel, LED strip, LED voeding en LED controller. De LED profiel dient als drager van de LED strip, de LED voeding zorgt voor de werking van het licht en de LED controller biedt de mogelijkheid om de Ledverlichting te dimmen.

Toepasbaarheid

Je kunt het zo gek niet bedenken of lineaire ledverlichting is toe te passen. Wist je bijvoorbeeld dat je rechtlijnige ledverlichting gemakkelijk in stucwerk kunt plaatsen? Met zogeheten LED stucprofielen kun je verlichting tijdens nieuwbouw of verbouw aanbrengen. Natuurlijk kun je de lineaire ledverlichting ook toepassen op vloeren, betonmuren, badkamers en nog veel meer. Veel bedrijven passen de ledverlichting bijvoorbeeld ook toe bij traptreden. Laat je dus eens inspireren door de mogelijkheden van LED strip profielen. Bekijk bijvoorbeeld eens op de site hetledhuis.nl naar de opties.

Dé trend van afgelopen tijd

Steeds meer bedrijven kiezen voor deze mooie oplossing van sfeerverlichting. Sinds 2007 was de LED introductie dé vervanging van de gloeilamp. Vanaf dat moment is ook lineaire verlichting steeds populairder geworden. Je ziet had naast bedrijven ook veel bij luxe jachten, liften en standbouw bij beurzen. Pak dus ook goed de aandacht van klanten tijdens beurzen met lineaire ledverlichting. Zeker een musthave wanneer je actief bent in een hoog segment en graag een luxe bedrijfsuitstraling wilt hebben.