Afscheidscadeau collega
Algemeen

Een prachtig sculptuur als afscheidscadeau voor je collega

Je brengt aardig wat uren door met je collega’s, op een werkdag soms zelfs meer dan met je partner of kinderen. Daarom is het ook niet raar dat je al snel een sterke band krijgt met bepaalde collega’s. Grapjes die alleen jullie begrijpen, verhalen over het werk… Je band met een collega is heel speciaal. Maar wanneer één van je collega’s met pensioen gaat, verhuist, of een andere baan aan heeft genomen, wordt het tijd om het perfecte afscheidscadeau te vinden. En laat het nou net zo zijn dat wij daar een heel goed idee voor hebben.

Een persoonlijk cadeau

Een afscheidscadeau collega vinden, het is nog niet zo makkelijk… Ook al ken je die persoon goed, en heb je er jaren mee samengewerkt, blijft een cadeau vinden vaak een lastige taak. Probeer iets heel persoonlijks te vinden, dat echt bij je collega past. En vergeet de cadeaubon en soortgelijke cadeaus. Dat geeft namelijk al snel het idee dat je er niet over hebt nagedacht. Bedenkt je waar je collega van houdt, wat zijn of haar hobby’s zijn, hoe zijn of haar woning is ingericht…

Kunst cadeau geven

Een kunstobject cadeau geven zal altijd een groot succes zijn. Wie wil nu niet zijn interieur verrijken met een prachtig bronzen beeld of een unieke vaas? En wanneer het een afscheidscadeau is, heeft het natuurlijk nog meer waarde, en hecht je er veel herinneringen aan. Het leuke van kunst is ook dat er oneindig veel variatie is. Er is dus altijd wel iets te vinden wat in de smaak zal vallen bij je collega.

Een sculptuur als cadeau

Sculpturen kunnen van diverse materialen worden gemaakt, zoals brons en keramiek. Hierdoor ontstaat er veel variatie, en past er altijd wel iets bij het interieur van de gelukkige collega. Ook qua maat en budget heb je genoeg keuze, waardoor je met een beetje zoeken zeker het perfecte cadeau zult vinden.