Recreatie

Actieve vakanties met een ‘eigenwijs’ karakter

Steeds meer mensen kiezen ervoor hun vakantie op een actieve manier door te brengen. Met name fiets- en wandelvakanties worden steeds populairder. Eigen-Wijze Reizen speelt in op deze trend met een uitgebreid aanbod actieve vakanties in binnen- en buitenland. Wat de vakanties van Eigen-Wijze Reizen zo bijzonder maakt? Ze worden samengesteld door de ervaren eigen medewerkers. Dit maakt elke reis tot een unieke ervaring!

Sinds 1986 is Eigen-Wijze Reizen specialist in individuele fiets- en wandelvakanties. Het aanbod van de reisorganisatie varieert van standplaatsvakanties in het mooie Nederland tot avontuurlijke trektochten in Vietnam. Alle ruim 200 tochten zijn door de medewerkers zelf uitgezet en beschreven. Ze voeren langs de mooiste plekjes, die nog niet door het massatoerisme ontdekt zijn. Ook de hotels zijn door het ervaren team uitgekozen: een garantie voor een hoge kwaliteit.

Een greep uit het vakantieaanbod vindt u in de onderstaande slideshow. Kijk op www.eigenwijzereizen.nl voor alle fiets- en wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen.